Рейтинг надійності ЖК «Престиж Хол» підтверджено
...

IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва житлово-офісного комплексу «Престиж Хол» на рівні 5 + (відмінна надійність). На рівень рейтингу вплинули наявність досвіду будівництва житлової нерухомості в учасників проекту, наявність фінансової підтримки, поточний стан будівництва, а також розташування об'єкта.

Забудовником проекту виступає ТОВ «А.В.С.», яке з 2002 року працює в сфері реалізації проектів будівництва елітної нерухомості. На сьогоднішній день в портфелі забудовника на різних стадіях будівництва знаходиться більше 200 тис. кв. м офісно-житлової нерухомості в Печерському районі міста Києва.

Будівництво комплексу відбувається на земельній ділянці загальною площею 1,7 га, наданим ТОВ «А.В.С.» в оренду до грудня 2019 роки для будівництва, експлуатації та обслуговування житлово-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом по вул. Анрі Барбюса, 37/1. На сьогоднішній день I і II черги комплексу (секції 3, 5, 8) введені в експлуатацію. Секція 2 ІІІ черги введена в експлуатацію в червні 2013 року, секція 1 ІІІ черги і секція 4 IV черги знаходяться в процесі введення в експлуатацію.
Ціни на квадратні метри в ЖК «Престиж Хол» відповідають цінам, що склалися на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням розташування будівельного об'єкта. Реалізація приміщень відбувається через цільові облігації, Емітентом яких є ТОВ «А.В.С.» (кредитний рейтинг uaBBB, прогноз «стабільний»).

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ
Copyright © 2016-2024. Продаж квартир ЖК «Престиж Хол».
Всі права захищені.